Bezorginformatie

Bezorginformatie

Alle bestellingen worden met veel zorg ingepakt en door PostNL/DHL bezorgd.
Hieronder vind je alle informatie over de bezorging van jouw bestelling.

Actuele bezorginformatie omtrent het Coronavirus

Het coronavirus raakt ons allemaal en daardoor verandert er veel om ons heen. RickWesteinde vind het heel belangrijk dat iedereen zijn bestelling kan blijven ontvangen. Daarom versturen wij onze pakketten nogsteeds! We doen elke dag onze uiterste best jouw bestelling zo snel mogelijk en volgens de RIVM-richtlijnen bij de ontvanger te bezorgen.

Het pakketnetwerk in Nederland draait overuren. Gelukkig is onze capaciteit om bestellingen te versturen voldoende. RickWesteinde zet zich iedere dag maximaal in om jouw bestelling veilig te bezorgen. Als je voor 12:00 uur iets bestelt, wordt deze in principe de volgende dag bezorgd of de dag daarna bezorgd. Echter is het mogelijk dat het iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor. Zodra je bestelling bij PostNL is aangeleverd, ontvang je een mail met de track&trace van PostNL. Houdt daarna via de link de status in de gaten. Ook kun je hier de meest recente ontwikkelingen en bezorginformatie vanuit PostNL bekijken.

We zijn ervan verzekerd dat het sturen van uw bestelling veilig gebeurd. Het virus overleeft geen 24 uur op papier of karton. Wil je 100% veilig zijn, kun je je pakketje 24 uur in quarantaine leggen voordat je het opent.